chrisfebruari2016

Mijn naam is Chris den Engelsman, geboren en getogen in Zeeland en al ruim vijfendertig jaar woonachtig in de mooie provincie Utrecht, waar ik werkzaam ben als projectleider en coördinator voor het provinciaal bestuur. Mijn loopbaan van ‘krullenjongen’ op de afdeling algemene en juridische zaken van de gemeente Domburg tot projectleider en coördinator voor de provincie Utrecht bestrijkt een groot aantal beleidsterreinen; van Sociale zaken, Welzijn, Ruimtelijke Ordening, Water, Cultuur, Milieu, Vergunningverlening, Handhaving, Drinkwatervoorziening tot op dit moment Recreatie en Cultuurhistorie. Op mijn LinkedInpagina vind u hiervan een mooi overzicht.

Gelukkig bestaat een levensloop uit veel meer dan alleen een loopbaan en al vanaf mijn tienerjaren vormen kunst en literatuur belangrijke inspiratie bronnen in mijn leven. Tot op de dag van vandaag verdiep ik mij daar in theorie en praktijk graag in. Op deze website vindt u hiervan enkele voorbeelden.

Aan de Hogeschool voor de kunsten in Utrecht heb ik me gespecialiseerd in schilderen/ tekenen en grafiek en ben in 2003 afgestudeerd als Docent Beeldende kunst en Vormgeving. Graag geef ik hierin dan ook les aan kinderen en volwassenen.

De laatste jaren vormt reizen een belangrijke interesse, in woord en beeld doe ik hier af en toe verslag van. In 2017 is het boekje ‘de onvolmaakte cirkel ’verschenen, waarin mijn interesses voor reizen, poëzie en kunst, in woord en beeld mooi bij elkaar komen. Via de button hieronder kunt u de digitale versie van dit boek downloaden.

ensobutton

Daarnaast ben ik de trotse vader van twee volwassen dochters. Samen met geliefde Suweera woon ik in de mooie stad Utrecht.

In september 2019 ben ik begonnen met de Master Kunstgeschiedenis (Moderne en Hedendaagse Kunst) aan de Universiteit van Utrecht.

Via deze website stel ik me graag verder voor, mocht u willen reageren neem dan vooral contact op.

In 2019 is ‘verhalen van de zijderoute’ verschenen, een verslag van een reis langs het Chinese deel van de zijderoute. Via de illustratie hieronder, kunt u de digitale versie downloaden.