Biografie

chrisfebruari2016

Mijn naam is Chris den Engelsman, geboren en getogen in Zeeland en al ruim dertig jaar woonachtig in de mooie provincie Utrecht, waar ik werkzaam ben als projectleider en coördinator voor het provinciaal bestuur. Mijn loopbaan van ‘krullenjongen’ op de afdeling algemene en juridische zaken van de gemeente Domburg tot projectleider en coördinator voor de provincie Utrecht bestrijkt een groot aantal beleidsterreinen; van Sociale zaken, Welzijn, Ruimtelijke Ordening, Water, Cultuur, Milieu, Vergunningverlening, Handhaving, Drinkwatervoorziening tot op dit moment Recreatie en Cultuurhistorie. Op mijn LinkedInpagina vind u hiervan een mooi overzicht.

Gelukkig bestaat een levensloop uit veel meer dan alleen een loopbaan en al vanaf mijn tienerjaren vormen kunst en literatuur belangrijke inspiratie bronnen in mijn leven. Tot op de dag van vandaag verdiep ik mij daar in theorie en praktijk graag in. Op deze website vindt u hiervan enkele voorbeelden.

Aan de Hogeschool voor de kunsten in Utrecht heb ik me gespecialiseerd in schilderen/ tekenen en grafiek en ben in 2003 afgestudeerd als Docent Beeldende kunst en Vormgeving. Graag geef ik hierin dan ook les aan kinderen en volwassenen.

De laatste jaren vormt reizen een belangrijke interesse, in woord en beeld doe ik hier af en toe verslag van. Daarnaast ben ik de trotse vader van twee studerende dochters.

Via deze website stel ik me graag verder voor, mocht u willen reageren neem dan vooral contact op.